Cum cumpar

Pentru a realiza o comanda pe magazinul online CumperiFloriOnline.ro, va rugam sa urmati pasii urmatori :

Alegeti produsele

Folosind meniul din dreapta, navigati prin categoriile si subcategoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonulĀ „Adauga in cos”.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului „Continua cumparaturile”.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales terminat de ales produsele, apasati pe butonul ” La Finalizare comanda”. Pasul urmator este sa completati detaliile privind facturarea si livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa apasati butonul de „Inregistreaza-te”.

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta, apoi apasati pe butonul „Autentificare” .

La pasul urmator vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

Daca sunteti client nou, dupa ce ati apasat butonul de „Inregistreaza-te”, trebuiesc completate corect, toate campurile din formularul cu datele de facturare/livrare. In sectiunea „Note comanda” va rugam sa specificati data livrarii(daca doriti sa se efectueze intr-o alta zi decat cea in care plasati comanda), momentul din zi cand doriti sa se faca livrarea, daca doriti sa lasati un mesaj pe buchet, orice alte detalii importante pentru dumneavoastra.

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti cash sau card la sediu sau plata online prin Mobilpay. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, MasterCard, Visa Electron si Maestro. La finalizarea procesului de comanda, veti fi redirectionat catre pagina securizata de la procesatorul de plati MobilPay. Dupa finalizarea procesului de plata cu cardul, veti fi redirectionat in magazinul nostru.

Atentie ! Inainte de a finaliza o comanda ce doriti sa o platiti cu cardul, asigurati-va ca produsele comandate se afla pe stoc si se pot livra in timp util.

Trimiterea comenzii

Pentru a finaliza comanda cu produsele alese, apasati butonul „Plasare Comanda”.

Comenzile efectuate in zilele de Sambata si Duminica, vor fi preluate incepand cu luni dimineata.

CumperiFloriOnline