Despre noi

 

Cumperiflorionline.ro este divizia online a atelierului de creatie florala “Splendor”, prezent in domeniul floristic  inca din anul 2004.

La noi in atelier gasiti pe baza de comanda, o gama variata de buchete si aranjamente florale originale realizate cu pasiune de designeri profesionisti.

Va stam mereu la dispozitie cu flori proaspete, de cea mai buna calitate.

Toate pozele de pe site sunt realizate de noi, iar ceea ce vedeti pe site este exact ceea ce va primi destinatarul. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site, operatorii si designerii nostri depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente dupa specificatia clientului.

Asiguram livrarea in Bucuresti si zonele limitrofe in cele mai bune conditii la doar cateva ore de la plasarea comenzii.

Program de livrari: luni-vineri, intre orele 9.30-17.30, pentru livrari in afara acestui program va rugam sa ne contactati pentru a va confirma sau infirma posibilitatea livrarii.

Va oferim metode flexibile si complete de plata: online cu  card bancar, ordin de plata, depunere numerar la ghiseul oricarei sucursale Unicredit Bank, plata cash sau POS la atelierul nostru.

Va multumim pentru alegere!

CumperiFloriOnline