Livrare

Costul livrarii este 25 ron pentru comenzi sub valoarea de 300 ron, peste aceasta suma livrarea este gratuita atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Livrarile sunt efectuate de catre agentii nostri proprii sau prin intermediul unei firme de curierat specializata, in ambele cazuri realizandu-se in cele mai bune conditii.

Comenzile pot fi plasate non-stop pe site, livrarea efectuandu-se la data livrarii specificata pe site de catre cumparator, in sectiunea „Note comanda”.

Comenzile se livreaza doar dupa confirmarea platii.

Comanda minima este de 100 ron(TVA inclus),

Intervale de livrare:

  • comenzile confirmate pana la ora 11:00 pot fi livrate intre orele 13:00 – 18:00
  • comenzile confirmate intre orele 11:00 – 14:00 pot fi livrate intre orele 16:00 – 18:00
  • comenzile confirmate dupa ora 14:00 pot fi livrate in urmatoarea zi lucratoare incepand cu ora 11:00

Pentru livrari in afara acestor intervale, va rugam sa ne contactati pentru a va confirma posibilitatea livrarii.

Nu garantam respectarea acestor intervale orare in cazul livrarilor intr-o zi sau perioada de varf (7 ianuarie – Sf. Ion, 14 februarie – Valentine’s Day, 1-8 martie, 15 august – Sf. Maria, 8 septembrie – Sf. Maria, 8 Noiembrie – Sf. Mihail si Gavril, 6 decembrie – Sf. Nicolae); in acest caz va recomandam sa plasati comanda cu cel putin 2 zile inainte.

In cazul in care destinatarul comenzii nu este gasit la adresa sau accesul in locatie este restrictionat (companie, spital etc.), produsele comandate vor fi lasate la receptie, portari, vecini etc., urmand ca pe fisa de livrare sa apara numele complet si semnatura persoanei care a preluat comanda, pentru a putea fi identificata. In aceste conditii comanda este considerata livrata. In cazul refuzului de primire nu ne asumam nicio raspundere cu privire la starea florilor si nu asiguram in niciun fel returnarea partiala sau integrala a contravalorii comenzii. Vom face toate demersurile necesare pentru a comunica catre client situatia ce ia nastere in urma refuzului de primire a comenzii de catre destinatar in vederea solutionarii acesteia in masura posibilitatilor.

In cazul in care nu gasim pe nimeni la adresa specificata, in intervalul orar specificat, veti fi contactat pentru livrarea buchetului la alta adresa sau in alt interval orar, urmand a suporta o taxa suplimentara de 25 de lei. In cazul in care nu ne comunicati aceste informatii in termen de 24 de ore, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea returnarii banilor.

Politica de substituire:

Suntem dedicati livrarii comenzilor exact asa cum sunt prezentate pe site. Insa se poate intampla ca, datorita sezonalitatii florilor sau datorita stocului acestora, anumite varietati de flori sa nu fie disponibile. In acest caz, comanda va fi executata cu flori de valoare si frumusete cel putin egale cu cele comandate, cu o culoare cat mai apropiata sau cu o specie de floare cat mai apropiata de cea comandata. In toate cazurile in care substiutia este necesara, vom pastra intotdeauna valoarea si integritatea produsului general si vom fi in permanenta legatura cu clientul.

De asemenea, va rugam sa luati in considerare faptul ca vasele, vazele, cosurile sau alte recipiente prezentate in imagini sunt doar cu titlu de prezentare si pot diferi in functie de stocurile disponibile. Ne rezervam dreptul de a face aceste modificari fara a fi nevoiti sa anuntam in prealabil clientul,  acestea insa nu vor afecta negativ sub nici un aspect buchetul sau aranjamentul floral ales.

CumperiFloriOnline