Termeni si Conditii

Ultima actualizare: [24.05.2018]

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului cumperiflorionline.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Site-ul www.cumperiflorionline.ro este proprietatea S.C. Splendor Florart S.R.L. identificata cu: RO24725324, J40/19097/2008, cu sediul social in Bucuresti, Str. Prelungirea Ghencea Nr. 285C Sector 6.

Politica de confidentialitate:

Informatiile pe care www.cumperiflorionline.ro le detine si pe care dumneavoastra le-ati oferit pot include: numele, adresa, numere de telefon, adresa de email, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre. Aceste informatii vor fi folosite exclusiv in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor de pe site-ul www.cumperiflorionline.ro: procesarea comenzilor dumneavoastra, oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra, contactarea dumneavoastra prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon in legatura cu ofertele generale de produse si servicii, oferte speciale, promotii.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cumperiflorionline.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui email la adresa [email protected].

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona utilizand linkul din subsolul newsletterulului primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Mobilpay, iar noi nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa [email protected]

Drepturi de autor:

Tot continutul site-ului www.cumeriflorionline.ro este propietate a SC Splendor Florart SRL, acesta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta acces pe site: 

SC Splendor Florart SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.cumperiflorionline.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care SC Splendor Florart SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.cumperiflorionline.ro si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC Splendor Florart SRL. SC Splendor Florart SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor:

Imaginile produselor comercializate pe site-ul www.cumperiflorionline.ro au caracter de prezentare. Mentionam ca toate buchetele si aranjamentele sunt realizate de designerii nostri. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site, operatorii si designerii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente dupa specificatia clientului.

In cazul buchetelor si aranjamentelor florale, respectam tipul de aranjament, culoarea, tipul si ponderea florilor din imagine rezultand un aranjament floral identic sau foarte asemanator cu cel din imagine. Diferentele pot aparea din perspectiva stadiului de inflorire la momentul livrarii.

Politica de substituire:

Suntem dedicati livrarii comenzilor exact asa cum sunt prezentate pe site. Insa se poate intampla ca, datorita sezonalitatii florilor sau datorita stocului acestora, anumite varietati de flori sa nu fie disponibile. In acest caz, comanda va fi executata cu flori de valoare si frumusete cel putin egale cu cele comandate, cu o culoare cat mai apropiata sau cu o specie de floare cat mai apropiata de cea comandata. In toate cazurile in care substiutia este necesara, vom pastra intotdeauna valoarea si integritatea produsului general si vom fi in permanenta legatura cu clientul.

De asemenea, va rugam sa luati in considerare faptul ca vasele, vazele, cosurile sau alte recipiente prezentate in imagini sunt doar cu titlu de prezentare si pot diferi in functie de stocurile disponibile. Ne rezervam dreptul de a face aceste modificari fara a fi nevoiti sa anuntam in prealabil clientul,  acestea insa nu vor afecta negativ sub nici un aspect buchetul sau aranjamentul floral ales.

Preturile:

Preturile afisate sunt exprimate in RON. Pretul afisat este pretul final si include TVA si livrarea in Bucuresti. Nu se percepe nicio alta taxa suplimentara. Va asiguram ca pe site-ul www.cumperiflorionline.ro nu exista alte taxe ascunse.

Cumperiflorionline.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile produselor de pe site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Pentru orice comanda plasata  pe site va fi emisa factura fiscala, care va fi trimisa clientilor pe email (Conform Codului Fiscal, art. 155, „se pot transmite facturi prin mijloace electronice”, iar „semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii”). In cazul in care un client solicita in mod expres factura in original, aceasta ii va fi transmisa in termen maxim de 7 zile de la emitere, prin curier cu plata la destinatar.

Livrarea:

Livrarea este GRATUITA.

Momentan livrarile se fac doar in Bucuresti si zona limitrofa, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 17:30.

Livrarile sunt efectuate de catre agentii nostri proprii sau prin intermediul unei firme de curierat specializata, in ambele cazuri realizandu-se in cele mai bune conditii.

Comenzile pot fi plasate non-stop pe site, livrarea efectuandu-se la data livrarii selectata pe site de catre cumparator.

Comenzile se livreaza doar dupa confirmarea platii.

Intervale de livrare:

–          comenzile confirmate pana la ora 10:00 pot fi livrate intre orele 12:00 – 17:30

–          comenzile confirmate intre orele 10:00 – 15:00 pot fi livrate intre orele 16:00 – 17:30

–          comenzile confirmate dupa ora 15:00 pot fi livrate in urmatoarea zi lucratoare incepand cu ora 10:00

Pentru livrari in afara acestor intervale, va rugam sa ne contactati pentru a va confirma posibilitatea livrarii.

Nu garantam respectarea acestor intervale orare in cazul livrarilor intr-o zi sau perioada de varf (7 ianuarie – Sf. Ion, 14 februarie – Valentine’s Day, 1-8 martie, 15 august – Sf. Maria, 8 septembrie – Sf. Maria, 8 Noiembrie – Sf. Mihail si Gavril, 6 decembrie – Sf. Nicolae); in acest caz va recomandam sa plasati comanda cu cel putin 2 zile inainte.

In cazul in care destinatarul comenzii nu este gasit la adresa sau accesul in locatie este restrictionat (companie, spital etc.), produsele comandate vor fi lasate la receptie, portari, vecini etc., urmand ca pe fisa de livrare sa apara numele complet si semnatura persoanei care a preluat comanda, pentru a putea fi identificata. In aceste conditii comanda este considerata livrata. In cazul refuzului de primire nu ne asumam nicio raspundere cu privire la starea florilor si nu asiguram in niciun fel returnarea partiala sau integrala a contravalorii comenzii. Vom face toate demersurile necesare pentru a comunica catre client situatia ce ia nastere in urma refuzului de primire a comenzii de catre destinatar in vederea solutionarii acesteia in masura posibilitatilor.

In cazul in care nu gasim pe nimeni la adresa specificata, in intervalul orar specificat, veti fi contactat pentru livrarea buchetului la alta adresa sau in alt interval orar, urmand a suporta o taxa suplimentara de 25 de lei. In cazul in care nu ne comunicati aceste informatii in termen de 24 de ore, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea returnarii banilor.

Garantii si limitari:

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Cumperiflorionline.ro nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite.

Cumperiflorionline.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. Cumperiflorionline.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. De asemenea, www.cumperiflorionline.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 (r1) privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari Ordonanţă de urgenţă nr. 174 din 19/11/2008, pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind protecţia consumatorilor: Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă, pentru produse, de la data lansarii comenzii. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Mentinerea unui standard inalt de calitate si satisfactia clientului sunt obiectivele noastre principale, insa daca, din diverse motive, un buchet sau un aranjament floral nu se incadreaza in cerintele unui client, NU ne luam angajamentul de a inapoia imediat contravaloarea respectivului produs. Orice reclamatie va fi trimisa in scris (la adresa de mail [email protected]),  insotita de  poze ale produsului, in termen de maxim 12 ore de la livrare. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 2 zile lucratoare. Vor fi acceptate doar reclamatiile primite de la expeditorul comenzii.  In cazul in care se constata ca produsele au suferit deteriorari majore pe parcursul livrarii, se va returna contravaloarea respectivului produs in termen maxim de 10 zile lucratoare, fara a putea fi solicitate alte despagubiri, sau se va livra din nou buchetul sau aranjamentul floral comandat.

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Splendor Florart SRL, dar nu si alte despagubiri.

Conditii legale

Site-ul www.cumperiflorionline.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Returnare produse

Completati acest formular, urmarind instructiunile de trimitere: Formular denuntare unilaterala
Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
Produsele perisabile nu se pot returna (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);
Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;
Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa cumperiflorionline.ro: SC Splendor Florart SRL, strada Ioan Bianu nr.52, sector 1, Bucuresti, prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana;
In colet se vor afla toate documentele primite initial;
Suma platita va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea deciziei de returnare si de acceptare a denuntarii contractului din partea SC Splendor Florart SRL.

Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri; formular retragere: Formular denuntare unilaterala.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre www.cumperiflorionline.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor revine instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Acceptarea de catre client fara obiectiuni a conditiilor si termenilor prezentati pe site-ul www.cumperiflorionline.ro, este echivalentul unui contract valabil incheiat. Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000, cap. I, art. 5, .”..momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.”

CumperiFloriOnline